wielkamucha Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Pytanie do znawców: Czy z tego modelu http://www.mojehobby.pl/Hobby-Boss-M26-Pershing-Heavy-Tank-p-1-1539917.html zrobię M46 z czasów wojny koreańskiej (chodzi mi o pojazdy używane przez USMC)? bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Nie. Różnice w konstr. kadłuba. Różniły się silnikiem.Dłuższy , płyta nadsilnikowa , tylna , dodatkowe koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 Dzięki. Przyglądając się rysunkom i zdjęciom myślałem jeszcze o ewentualnym "pożenieniu" kadłuba Italerowskiego M47 z wieżą M26 (M47 miał ponoć kadłub od M46, a wieżę bardziej podobną do tej z M26 - przynajmniej tak mi się wydaje ). wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi