Gość Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Witam!! Niech mnie ktoś oświeci i odpowie mi na to pytanko: Czy czołg Challenger 2, podobnie jak Abrams i Merkava, jest pokryty powierzchnią antypoślizgową?? Już mi oczy wypadają od przegladania wszelkich mozliwych zdjęć, a i tak nie mogę tego wyczaić. Z góry dziękuję za ewentualne odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Wiem ze to marna podpowiedz ale Trupkowy Op.Telic ma takowe. P.S.Na tym cos widac http://data3.primeportal.net/tanks/stephen_cruickshank/challenger_ii/images/challenger_ii_14_of_31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszkov Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 ja robie challengera 2 tamiyi i antypoślizgówke zrobiłem natryskując surfacer 500 aerografem, na primeportal są zdjęcia na których ją widać, jest delikatniejsza niż na np. abramsie, myślę że z surfacera jest najodpowiedniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi