eljazz Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Oj Robert strach się bać ze smutkiem przyznaję Ci rację . Ponieważ Ikmiec ma pretensje do każdego krytykanta to moze należy zejść z tematu ? pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Ponieważ Ikmiec ma pretensje do każdego krytykanta to moze należy zejść z tematu ? pozdro eljazz No ja Cie proszę ,jak Kolega pokazuje na forum to co ,mamy nie przekazywac swoich uwag ? to po co to forum ?mamy sie głaskac po łepkach ,że niby wszystko dobrze ,to do niczego dobrego nie doprowadzi . Nikt tu pomyj na głowe nie wylał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkmiec Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 Alez wprost przeciwnie - w końcu ktoś dostrzegł te ślady po wypychaczach, które rzeczywiście zostawiłem. Potem uznałem, ze to lekcja na przyszłość i postanowiłem nie rozbierać modelu po raz wtóry. Duży błąd. Co do lusterka, to podsuncie jakiś pomysł - w tym temacie nie ma żadnych doświadczeń. A co do ciśnienia i uwagi Kolegi eljazz - macie racje, będę atakował każdego krytykanta, a cenił krytyków. Przecież sami dobrze czujecie ta różnice, co widać przy dyskusjach o waszych modelach ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 ..Duży błąd. Co do lusterka, to podsuncie jakiś pomysł - w tym temacie nie ma żadnych doświadczeń. Pzdr Raczej nauka na przyszłość ,dla mnie tez to się zdarza mimo zabawy w sklejactwo od ok 30 lat. A lusterko... podkład srebrny/aluminium na to połysk /lakier albo sido ewentualnie Clearfix humbrola będę atakował każdego krytykanta, a cenił krytyków. Przecież sami dobrze czujecie ta różnice, co widać przy dyskusjach o waszych modelach ;) Pzdr Zwykłe przejęzyczenie ze strony eljazza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkmiec Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2011 Z lusterkiem pokombiujemy przy następnym. Ja jestem teraz na etapie odkrywania przyjemności ze sklejania na nowo, i każdy kolejny (na razie z dwóch ;) model jest dużo lepszy niż poprzedni. Dlatego tez pomysł z forum (gdzie mam nadzieje sie zadomowic), które znacząco podnosi krzywa uczenia, co nie było takie łatwe nascie lat temu (a dziesat lat temu pewnie jeszcze trudniejsze ;) I stad moja "wrażliwość" na pusta krytykę dla zasady, a jednoczesńie potrzeba pokornego przyjmowania rzeczowych uwag Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 . Dlatego tez pomysł z forum (gdzie mam nadzieje sie zadomowic), które znacząco podnosi krzywa uczenia, co nie było takie łatwe nascie lat temu (a dziesat lat temu pewnie jeszcze trudniejsze ;) Pzdr Trzeba korzystać /ja i wielu innych /nie miało takiej mozliwości i uczyliśmy sie na własnych błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 Dzięki Robert, Ikmiec nie było moim zamiarem nie dopuszczać do dyskusji. Tyle że każda uwaga ze strony forum nie była przez Ciebie przyjmowana zobacz pierwsze posty. Moje modele też krytykowano ale ja to przyjmowałem jako dobrą radę. Jeśli czujesz się w jakiś sposób dotknięty to Sory nie to było moją intencją. I jeszcze jedno dawno temu byłem na kontrakcie w ZSRR konkretnie w Kurczatowie koło KURSKA, byłem na polach pod Prochorowką ta ziemia jest podobna do rdzy ale nie tak marchewkowa. pzdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkmiec Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2011 Eljazz, dla mnie wszystko jasne i zero pretensji. Mam nadzieje ze podobnie po waszej stronie Z ta ziemia natomiast - myśle ze niepotrzebnie do kontrowersyjnego pigmentu doszedł efekt jednego czerwonego (wymienionego) koła z każdej strony - to tyko spotegowalo wrażenie kolorystyczne Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi