Deco Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 In box nowego modelu revella : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 Za dużo roboty to przy nim chyba nie będzie. ;) Kiedyś też fascynowały mnie Corvette'y; teraz przerzuciłem się na Jeep Grand Cherokee. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2007 Za dużo roboty to przy nim chyba nie będzie. ;) Kiedyś też fascynowały mnie Corvette'y; teraz przerzuciłem się na Jeep Grand Cherokee. Pozdrawiam Nie powinno być dużo pracy ! Miły i przyjemny model w sam raz coś dlamnie. To moja druga wyścigowa Corvetta z revella wcześniej skleiłem wersję C5-R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi