jkaluza Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 Witam Panowie czy elemety fototrawione jak znaczki firmowe na masce napisy modelu (audi, mercedes itp.) kleimy zanim pomalujemy ostatnią watstwe bezbarwnego cz juz na wypolerowaną kastę?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 Mysle, ze najlepiej na juz pomalowana i wypolerowana kaste, poniewaz jak pomalujesz wszystko bezbarwnym to zarowno znaczki jak i kasta beda mialy ten sam polysk, co przy blizszym spojzeniu nie bedzie realnie wygladalo. Takze definitywnie najpierw bezbarwny, polerka, a potem znaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 Ja nalejałem emblematy na renault już po finalnym wykończeniu kasty. Brałem fototrawionke wylewałem gdzies troche kleju moczylem w tym wykalaczke i wykałaczką smarowałem po znaczku, żeby kleju nie było za dużo i wtedy naklejałem na kaste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi