pencil37 Napisano 16 Czerwca 2007 Share Napisano 16 Czerwca 2007 witam - udało mi się znaleść w katowicach powyższy modelik (39zł)- sklejał już ktoś z was taki wynalazek ??? - wypraski nawet takie sobie, jakość modelu początek lat 90 - linie podziału niestety nie są wgłębne :( ale reszta solidnie zrobiona - co prawda sam samolot wygląda jak autobus ale jest to dość ciekawa pozycja stąd zakup jako uzupełnienie kolekcji bombowców z IIwś - dystrybucja italerii - nie potrafię za bardzo znaleść innych pozycji supermodelu - ktoś to w polsce sprzedaje jeszcze? - może jakiś skelp on-line? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Condor Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 Ja mam ten model, poprzednio sklejałem Canta Z 506B też z tej firmy, dosyć fajnie się go kleiło. Wykonanie jak Italeri z początku lat 90 tych. rzeczywiści ciężko dostać w sklepach modele z tej firmy. W ogóle zbieram mododele samolotów Reggia Aeronautica. Najwięcej produkują ich czeskie firmy, AML, Special Hobby itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 Może się mylę ale to pytanie to raczej do tego działu pasuje "Modele - Jak to zrobić i pokazać ?" viewforum.php?f=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi