Maciek_66 Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Czy ma może ktoś ma zestaw Airesa - kokpit Arado 196 w skali 1/48? Chodzi mi o dokładne zdjęcia detali i instrukcji. Zdjęcia, które znalazłem w sieci są trochę dla mnie za małe, przydałyby mi się dokładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Napisz w temacie [K]. Jak nie możesz znaleźć zamów u producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Człowieku skończ z tymi wszystkimi głupimi wpisami ,bo staje sie już to nudne Maciek wyraznie napisał ,że chodzi mu o zdjęcia ,jak by chciał kupic to już dawno by to zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Człowieku skończ z tymi wszystkimi głupimi wpisami ,bo staje sie już to nudne Maciek wyraznie napisał ,że chodzi mu o zdjęcia ,jak by chciał kupic to już dawno by to zrobił. Chodzi mi o temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_66 Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 Chodziło mi o zdjęcia, bo model mam Revella 1/32. A dokumentacji jak na lekarstwo. Na szczęście ktoś mi podpowiedział - na ARC są niezłe zdjęcia. Wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi