miqs Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Ja mam plany, Petka 377A/E, ale jak porobie zdjęcia i Ci wyślę na PW, no nic z tego nie będziesz widzieć i wszystko się zleje. Musiałbym skserować i Ci wyslać. Poproś Torniego, tak jak mówią koledzy, może ma skany. nie sciemniaj Jak zrobisz zdjecie i wyslesz mu na mail pelny rozmiar to bedzie mial lepiej niz instrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Ja mam plany, Petka 377A/E, ale jak porobie zdjęcia i Ci wyślę na PW, no nic z tego nie będziesz widzieć i wszystko się zleje. Musiałbym skserować i Ci wyslać. Poproś Torniego, tak jak mówią koledzy, może ma skany. Zrób zdjecia i poslesz na poczte (adres podam Ci na PW) i zobaczymy.Jak wyjdzie ok to nie bede innym glowy zawracał.A Torni to zdrobnienie od Tornado DObrze mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Ja mam plany, Petka 377A/E, ale jak porobie zdjęcia i Ci wyślę na PW, no nic z tego nie będziesz widzieć i wszystko się zleje. Musiałbym skserować i Ci wyslać. Poproś Torniego, tak jak mówią koledzy, może ma skany. Zrób zdjecia i poslesz na poczte (adres podam Ci na PW) i zobaczymy.Jak wyjdzie ok to nie bede innym glowy zawracał.A Torni to zdrobnienie od Tornado DObrze mysle Dobrze myślisz, że Torni to zdrobnienie od Tornada, ja go i inni tak nazywamy w zdrobnieniu, a jak podeślesz mi na PW, to Ci wyśle te plany petka i sam zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 tak, dobrze myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi