crustian Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Nie chcę nic mówić ale przednia goleń podwozia źle wklejona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Kurde faktycznie ,tyle razy te fotki oglądałem i nie rzuciło mi się to w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 30 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2012 Faktycznie też nie zauważyłem tego. Czyli uwaga na żywice bo tak właśnie z błędem pasuje goleń w nią. Muszę to poprawić. I tak to jest jak się robi na czas więcej niż jeden modeli. Potem wyłażą babole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi