Jakub W. Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Jak wam się podoba jeden z moich lepszych modeli a mianowicie Horch z Italeri. Mam nadzieje że się podoba Piszcie przy okazji co mógłbym zmienić a co poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Na podstawie tych zdjęć oraz twojego młodego wieku wnioskuje, że jest ok. Choć bardzo ciekawi mnie ta podstawka. Sam ją robiłeś? Jest całkiem całkiem... szczególnie te szyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 22 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2007 Kupiłem ją z firmy TM diorama, wyciołem, pomalowałem, zrobiłem "płukanke",pobrudziłem i gotowe. ,Jeśli o to ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 zrobiłem "płukanke" możesz wytłumaczyć na czym to polega?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 22 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2007 To jest to samo co wash albo wetchering, po prostu to z polszczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi