kubamich1 Napisano 24 Czerwca 2007 Share Napisano 24 Czerwca 2007 DAF 95 ATI. Model gotowy. Przeoczyłem tylko mały drobiazg -nowsza wersja Dafa 95 ma w zderzaku poprzeczkę troszkę wyżej, ale w moim nie będę już tego ruszał. Muszę też zakupić dodatkowy zestaw z akcesoriami i założyć z niego ramę do przewodów za kabiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 24 Czerwca 2007 Share Napisano 24 Czerwca 2007 ales ty szybki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 24 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2007 Model kleiłem od ok. 2 miechów , tylko relację dałem niedawno więc wcale nie taki szybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 30 Czerwca 2007 Share Napisano 30 Czerwca 2007 Ładny chociaż fotki ciut za małe .. Czysto wykonany chociaż kolorki pstrokate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi