mate64 Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 ..10 BK, oraz późniejszej 1DPanc. Generalnie autorów, tytuły, adresy, linki, kontakty słowem wszystko w czym można wyszperać dane, zdjęcia i schematy pojazdów tych formacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kunda5 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 ..10 BK, oraz późniejszej 1DPanc. Generalnie autorów, tytuły, adresy, linki, kontakty słowem wszystko w czym można wyszperać dane, zdjęcia i schematy pojazdów tych formacji. http://www.google.pl/#hl=pl&sa=X&psj=1&ei=fDhTT-DRIMKcOqCj0ZYK&ved=0CCEQBSgA&q=10+BK,+1+DPanc&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&fp=ace4fdd566cc2068&biw=1272&bih=813 Google nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 8 Marca 2012 Autor Share Napisano 8 Marca 2012 jasne, pewnie... 1 link dotyczy pododdziału wchodzącego w skład 1DPanc, 2 podobnie, 3 to biogram generała Maczka, 4 na pwm i 5 temat na dws to moje zapytania..... Myślisz że nie przeszukałem sieci zanim zadałem pytanie? Szukam KONKRETNEJ literatury, a nie strzępów z wikipedii... A jakbyś zadał sobie trud kliknięcia w wątek na DWS to dowiedziałbyś że znalazłem.....Google nie zawsze podaje na tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kunda5 Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Staram sie pomagać,nieznam tematyki tak bardzo jak ty.Co nie którzy wymagaja a nie spojrzą nawet w Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi