nas997 Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 Witam Chcę kupić ten model: http://www.martola.com.pl/pl629/produkty8437/German_Panzerkampfwagen_II_Ausf.F_G i żeby nie płacić 2 razy za przesyłke to chciałem zamówić odrazu farbki.Ma ktoś może instrukcje, albo spis farbek ?, chcę zroić go w koloże afryikakorps. Chcę pomalować go aero akrylami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 Straszny zabytek sobie wybrałeś. Poszukaj sobie w ofercie Trumpetera albo Hobby Bossa jakiegos tanka ,w tym sklepie możesz wypraski i instrukcje pooglądać http://www.mojehobby.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekA Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 chcę zroić go w koloże afryikakorps. Chyba w kolorze... Polecam gunze H 079 sandy yellow. Sam w sobie jest bardzo jasny, ale do dalszych zabiegów jak znalazł. Osobiście lubię taką bazę pocieniować miejscami gunze C 119 RLM 79. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas997 Napisano 30 Marca 2012 Autor Share Napisano 30 Marca 2012 Ok, a reszta farbek, żołnierzyki jeszcze są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekA Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Do malowania gąsienic nadaje się metalic iron, albo dark iron z gunze. Można go też wykorzystać przy narzędziach i obiciach. Obowiązkowo czarny mat do bandaży, lufy chyba też na czarno. Jeżeli bandaże masz zamiar malować z ręki do polecam valejjo. No i tyle. Może niech jeszcze doradzi jakiś specjalista od żołnierzyków, bo ja się nie znam.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Kolega Bazylms już robił coś takiego. viewtopic.php?f=87&t=28092 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi