Dart Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 O to chodzi w modelach, żebyś cały zcas odkrywał w nim inspirację i piękno a nie jakieś nieproporcjonalne kulfony. To detal. Nie misi się wyróżniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 19 Maja 2012 Autor Share Napisano 19 Maja 2012 witam.sprężynkę sam zrobiłem z jednego włosa od kabla.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 29 Maja 2012 Autor Share Napisano 29 Maja 2012 Witam po dluzszej nieobecności zwiazanej z urlopem.. w miare na to jak mi synek pozwala troche "po dlubalem" zajmowalem sie srodkiem..oraz klatka klatka nie jest przyklejona bo jeszcze nie wszystko jest w srodku zrobione.... [/url] created by picasa2html.com[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 no i pasy sa OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 31 Maja 2012 Autor Share Napisano 31 Maja 2012 Korzystając z tego ze żona miała dziś wolne postanowiłem trochę więcej popracować nad modelem o to rezultaty... created by picasa2html.com created by picasa2html.com lusterko oraz tylne lampy wykleiłem... [/url] created by picasa2html.com spojler wykleiłem karbonem... [/url] [/url] created by picasa2html.com [/url] created by picasa2html.com efekt końcowy(tak myślę)... [/url] created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi