Dart Napisano 18 Maja 2012 Napisano 18 Maja 2012 O to chodzi w modelach, żebyś cały zcas odkrywał w nim inspirację i piękno a nie jakieś nieproporcjonalne kulfony. To detal. Nie misi się wyróżniać. Cytuj
sushi79 Napisano 19 Maja 2012 Autor Napisano 19 Maja 2012 witam.sprężynkę sam zrobiłem z jednego włosa od kabla.. Cytuj
sushi79 Napisano 29 Maja 2012 Autor Napisano 29 Maja 2012 Witam po dluzszej nieobecności zwiazanej z urlopem.. w miare na to jak mi synek pozwala troche "po dlubalem" zajmowalem sie srodkiem..oraz klatka klatka nie jest przyklejona bo jeszcze nie wszystko jest w srodku zrobione.... [/url] created by picasa2html.com[/img] Cytuj
sushi79 Napisano 31 Maja 2012 Autor Napisano 31 Maja 2012 Korzystając z tego ze żona miała dziś wolne postanowiłem trochę więcej popracować nad modelem o to rezultaty... created by picasa2html.com created by picasa2html.com lusterko oraz tylne lampy wykleiłem... [/url] created by picasa2html.com spojler wykleiłem karbonem... [/url] [/url] created by picasa2html.com [/url] created by picasa2html.com efekt końcowy(tak myślę)... [/url] created by picasa2html.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi