sushi79 Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 O to mój drugi model... [/url] created by picasa2html.com[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Bardzo fajny. Mi sie najbardziej spodobaly felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Oooo nie tak nie będzie, już mi w rączki białe tło i cykamy porządne fotki. Model jest wart tego widziałem warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2012 [/url] created by picasa2html.com[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Fajny, schludny Merc. Średnio mi podchodzą te naklejki (powodują, że ciężko się skupić na modelu), ale tak ma być i koniec. Na niebieskich płatach widać, że lakierek jest fajnie położony. Dorzućmy do tego bardzo ciekawy środek i można dumnie prezentować w salonie:D pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi