gitesior Napisano 19 Lipca 2012 Napisano 19 Lipca 2012 Witam wszystkich ponownie właśnie skończyłem Dafa xf 105 space cab, myślę że ten wyszedl mi trochę lepiej jak poprzedni model viewtopic.php?f=73&t=31232, w tym modelu mam mały problem bo na przednią szybę kapnął mi klej widoczne na zdjęciu czy można to czymś usunąć? Cytuj
dan-720 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Model ładny, ale kilka rzeczy bym jednak zmienił. np. wokół okien bym pomalował uszczelki. Światła w środku nie ładnie wyglądają na czerwono (te z przodu) Dobrze by było na srebrno albo nawet na czarno. No i mam takie wrażenie jakby ten daf nie był pomalowany, ani felgi. Nie odbierz tego jako krytyki co dopiero napisałem, po prostu dobre rady na przyszłość albo nawet na ewentualne zmiany w tym DAFie A co do kleju na szybie to już raczej nic nie zrobisz, chyba ze ktoś inny będzie wiedział... A zdjecia mogliby byc wieksze ;) Cytuj
kozi84 Napisano 22 Listopada 2012 Napisano 22 Listopada 2012 a jakby zrobić polerkę całej szyby? Cytuj
Bodzio Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 a jakby zrobić polerkę całej szyby? Bardzo drobniutkie papierki, dużo pasty polerskiej i chwila czasu i się uratuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi