Skwarek Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Cześć, przedstawiam Honde Civic 6gen. Dzięki pomocy macio4ever na modelu zagościły metalstickery z logo Hondy. Dodatkowo zmieniłem felgi oraz obniżyłem zawieszenie. W modelu zmieniłem także końcówke wydechu. W środku panuje hondowska czerń, bez żadnych dodatków. pozdrawiam, Skwarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody016 Napisano 30 Lipca 2012 Share Napisano 30 Lipca 2012 Ja wiem że o gustach się nie dyskutuje, ale felgi to porażka moim zdaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Jak dla mnie są OK, ale nie widziałem wcześniej takiego stylu w JDM czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi