Krzychu126 Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Świetny, po prostu świetny jest ten model Jeśli mogę cos podpowiedzieć, to możesz Niskiego wrzucić na lawetę i maskę położyć na dachu, żeby było widać silniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 Dzięki Krzychu. Wrzucam kilka fotek prawie skończonego projektu, a to dlatego, że będzie dłuższy zastój z powodu kół. Trochę pracy w te swoje włożyłem, dodałem śruby, pomalowałem dwu-częściowo (chrom/ gunmetal), żeby na końcu uświnić je przez przypadek w kropelce:( Rotować nie ma co, postanowiłem, że dokupię felgi o podobnym wzorze do tych, na których samochód w realu kiedyś jeździł - 5cio ramienne (a'la mazdaspeed). Światło z lampki nieelegancko powyciągało paprochy. Z resztą, auto jest jeszcze przed ostatnim myciem i polerką końcową. Póki co tak to wygląda: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Paproch, głupia lampka, uświnione koło, starty pierdaty... Jest moc przyjacielu, jest moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Jest kolejny kozak z Twego warsztatu! Tak dalej !Uciecha patrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 im dalej tym mniej mi kolor pasuje , jakiś taki za ciemny, ale reszta, oraz wykonanie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 28 Lutego 2013 Autor Share Napisano 28 Lutego 2013 Dzięki za odzew. Gruby - nie będę ukrywał, że też liczyłem na coś innego. Po symbolu na wieczku, kolorek wydawał mi się podobny to tego na prawdziwym aucie, ale, chyba rzeczywiście, jest za mało "fast and furious". Może przy świetle dziennym trochę się rozjaśni i będzie przypominał takie coś: PS. Hehe, teraz jak tak są blisko siebie to widzę, że ten mój to zupełnie inna bajka. LOL, no cóż pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Ja wiem czy inna bajka, jak dla mnie jest git. A co do koloru to czekam na zdjęcia w dziennym świetle. Felgi będą jak na zdjęciu oryginału? Bo na razie to ranty są chyba za ciemne, albo środek za jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 28 Lutego 2013 Autor Share Napisano 28 Lutego 2013 Wiesz, z felgami to tak jak kilka postów wyżej - szukam jakichś zastępczych bo te moje mi nie leżą. 1:1 stało kiedyś na pięcioramiennych, i takie próbuję dostać. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Wszystko ok, ale te kapcie jakieś ogromne ;O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 4 Marca 2013 Autor Share Napisano 4 Marca 2013 Dlatego szukam innych. Wyjaśni się w tym tygodniu. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 31 Marca 2013 Autor Share Napisano 31 Marca 2013 Zapraszam do galerii pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi