STI22B Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 SUBARU IMPREZA WRC S14 Rajd Hiszpanii 2008 Witam wszystkich Kolegów Poniżej kilka zdjęć prawie ukończonego modelu SUBARU IMPREZA WRC S14 (muszę zrobić jeszcze kilka poprawek , ale nie mogłem się już powstrzymać i pozwoliłem sobie na zrobienie wstępnej galerii. Zdjęcia zrobiłem dosłownie przed chwilą). Model przedstawia ostatnie wcielenie rajdowej Imprezy . Jest to miniatura S14-ki Pettera Solberga z Rajdu Hiszpanii 2008. Do oklejenia modelu posłużyły kalkomanie firm STUDIO27, AOSHIMA, Crazy Modeler, MF-Zone, TAMIYA oraz Fujimi. Brakujące kalki wykonał niezastąpiony kolega BuJoN, któremu bardzo dziękuję za pomoc i perfekcyjnie zaprojektowany i wykonany produkt WIELKIE DZIĘKI BARTOSZ. Jak tylko warunki atmosferyczne ulegną poprawie postaram się zrobić więcej zdjęć w dziennym świetle. Tym czasem zapraszam wszystkich do oglądania wstępnej galerii. Pozdrawiam STI22B Oto zdjęcie projektu kalek firmy MF-ZONE: A teraz kilka zdjęć modelu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi