Madmax Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam Niestety kolejna Impreza, jakoś się tak złożyło że Petro Leszka leżało bardzo długo rozgrzebane a Stomila zapragnąłem postawić na półce od kiedy tylko zobaczyłem kalki Studio27 w necie. Rajdówka wszystkim dobrze znana budowana na bazie modelu Tamiya, połączeniu kalek Studio 27 i MF-Zone oraz felga żywicznych również z MF-Zone. Co do samego modelu to za dużo nie ma co o nim opowiadać, pojawiły się tradycyjnie pasy oraz elementy wnętrza pokryte zostały kalkami carbonu. Podobnie jak w przypadku poprzedniego modelu część rzeczy wyszła mi bardzo dobrze z innych jestem mniej zadowolony lub nawet powiedział bym że jestem wściekły że tak wyszły, ocenę co wyszło a co nie pozostawiam wam. Czekam na opinie i komentarze. PS. Mam nadzieję że następny model który pokażę będzie coś innego niż Subaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 Mi się podoba. Jak najbardziej. Dobry lakier i kalki. Czym zrobiłeś żółte światła z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xKamilx Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 Mi się również podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 aby zrobić zółte lampy wystarczy użyć tamiya x-24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi