Tomek_gnr Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 zimmerit był robiony właśnie gorącym śrubokrętem. widać.. nie twierdzę że jest to najlepszy zimmerit ale można osiągnąć przyzwoity efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 nie chcę tutaj prowadzić jakichś dyskusji ideologicznych na temat wyższości jednej metody nad drugą, bo też uważam że wzorek z masy prezentuje sie lepiej, ale nie powiedziałbym że jest to łatwiejsze. Wedlug mnie tak samo trudne, szczególnie dla początkującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 pewnie, nie ma żadnej róznicy w trudności między operowaniem rozżarzonym śrubokrętem a dzibaiem w plastycznej masie. najmniejszej. podobie korekta błędów w obydwu technikach jest równie mało skomplikowana.. bo przecież rozżarzony śrubokret jest niczym pochodnia, jeden nieostrożny ruch i można spalić model albo stracić zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 hurra, wygrałem. A tak na serio to odpowiadam ironią na ironie bo nie uważam żeby rozprowadzenie masy na równą i odpowiednią grubość a potem odciśniecie ładnego wzoru było specjalnie proste, ale akurat z brakiem możliwości korekty sie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi