mateusz kumorek Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Witam chciałbym zaprezentować owoce mojej pracy z tego warsztatu ; viewtopic.php?f=90&t=30167 Zdjęcia robione ziemniakiem zwanym telefonem więc przepraszam za zdjęcia , wiem że pełno niedociągnięć ale osobiście ciesze się ze swojej pracy . (pochwale sie a co mi tam makieta zdobyła puchar ) Jestem otwarty teraz na wasze wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Fajno fajno,skala 1:27 z ciekawości spytam model samochodu i figurek też.Bardzo ładnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 3 Września 2012 Autor Share Napisano 3 Września 2012 błąd w temacie ... prosze moderatora lub admina o zmiane skali w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi