raddosnyy Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 Jest to model firmy Italeri, robiony prosto z pudła. Dodam ze jest to mój pierwszy model który malowałem aero Fotki: Czekam na ostrzał;] Oyasumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 salve Po pierwsze primo: Jak już dajesz te miniaturki, to fajnie by było jakby po kliknięciu w nie się pełen rozmiar otwierał...a nie kolejna miniaturka w sumie. Pozatym przemaluj łopat i km z przodu.Nie wiem czy to kwestia fotek, ale model dalej się świeci. Brudzenie wg mnie nie do końca przemyślane. Już mając tą psikawkę mogłeś się o jakieś kurzenie pokusić albo rozjaśnienia! Z drugiej strony- jak na pierweszy model malowany pistolete jest dobrze. Generalnie cieszy oko, i myśle że na regale prezentuje się nieźle :] pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Fajny czołg, podoba mi się zarówno wykonanie jak i wykończenie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Fajny czołg widać, że włożyłeś w niego dużo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Fajny tank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Fajnie wyszedł. Osobiście bym kalki ciut pobrudził - no chyba że to typowy koszarowy pojazd - myty codziennie Ostatnio coś widzę zalew Pattonów - a będzie jeszcze większy w 1/72 -> Revell wydał własnie M48 A2/A2C/A2GA2/A5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Dzięki za dobrą opinię;) w realu nie świeci sie tak jak na fotkach. W brudzeniu nie mam jeszcze doświadczenia ale z czasem napewno go troche pobrudze;) nio troche pracy włozyłem, nie zaprzecze:P I słowa krytyki też się przydadzą, będe wiedział następnym razem czemu musze poświęcić więcej czasu:) Pozdrowionka Oyasumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 20 Września 2007 Autor Share Napisano 20 Września 2007 Model troche poprawiony, mianowicie psiknięty lepszym mattem;) http://s97.photobucket.com/albums/l232/timi1987/radosny/ oyasumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 Ładnie ci wyszedł ten patton.Chociaż świci się nadal.Może jest to kwestia farby i wymieszania?Malujesz jakimi farbami?jakiego producenta?Olejnymi czy akrylami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 5 Października 2007 Autor Share Napisano 5 Października 2007 Aloha;) Maluje Pactrą, czyli akrylami. Nie wiem czy wpływu na efekt nie miał czasem położony wcześniej bezbarwnego lakieru samochodowego, matowego. Dopiero po jakichś 2 tyg. od pomalowania samochodowym dorwałem modelarski... W Kielcach był jeszcze pomalowany tym samochodowym, także się świecił;/ A matowym modelarskim był malowany chyba już ze 3 razy, z czego raz malował mi Kornik z "ROZBITKA" także lakier na pewno wymieszany dobrze... Pozdro;) Oyasumi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi