bialy7207 Napisano 24 Października 2012 Napisano 24 Października 2012 Witam. Oto co znalazłem w zapowiedziach na pierwszy kwartał 2013-ego roku.Może kogoś zainteresuje:http://www.tarangus.se/all-new-viggen-model/. Pozdrawiam. Cytuj
SAAB Napisano 24 Października 2012 Napisano 24 Października 2012 Latem spotkałem się z Max'em Nyvist'em, zapytany nie zanegował ESCI-AIRFIX 1/48 Model znany, może coś w uzupełnieniu żywicznym i nowe super kalki. Sam czekam na ten model. Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Cytuj
Nexus Napisano 27 Października 2012 Napisano 27 Października 2012 Chyba się skuszę, bo zacny to samolot I widzę kilka miejsc w SE, gdzie można go będzie nabyć Cytuj
SAAB Napisano 28 Października 2012 Napisano 28 Października 2012 Ostatnio 37'kę spotkałem na portalu w Anglii, chyba ktoś wyprzedaje kolekcje ze SWEDISH SIG'u dużo wszystkiego, ja najchętniej pozbędę się moich zapasów 1/72 ze Szwedów, Pojawia się coraz więcej 1/48. Zacząłem od Lansena, czas na inne, jak by ktoś potrzebował Lanseny to mam więcej. Pozdrawiam TB Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi