bialy7207 Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Witam. Oto co znalazłem w zapowiedziach na pierwszy kwartał 2013-ego roku.Może kogoś zainteresuje:http://www.tarangus.se/all-new-viggen-model/. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Latem spotkałem się z Max'em Nyvist'em, zapytany nie zanegował ESCI-AIRFIX 1/48 Model znany, może coś w uzupełnieniu żywicznym i nowe super kalki. Sam czekam na ten model. Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Chyba się skuszę, bo zacny to samolot I widzę kilka miejsc w SE, gdzie można go będzie nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Ostatnio 37'kę spotkałem na portalu w Anglii, chyba ktoś wyprzedaje kolekcje ze SWEDISH SIG'u dużo wszystkiego, ja najchętniej pozbędę się moich zapasów 1/72 ze Szwedów, Pojawia się coraz więcej 1/48. Zacząłem od Lansena, czas na inne, jak by ktoś potrzebował Lanseny to mam więcej. Pozdrawiam TB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi