Pakoramirez Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Witam Chciałbym wam pokazać mój pierwszy cywilny model Toyotę AE86 TRUENO Z góry przepraszam za jakość zdjęć Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Jakiej firmy jest ten model? Od dawna mam chęć na Trueno ale jak na razie mam Levina z Aoshimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakoramirez Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 To model firmy FUJIMI - fajna jakość wyprasek dwie wersje wyposażenia wnętrza - cywilna i sportowa z taką pół-klatką i jednym kubełkiem bez tylnych foteli (moja wersja) Jeśli chcesz się zabrać za AE86 to polecam ten model Mogę zamieścić skany instrukcji jeśli chcesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Jak Fujimi to juz wiem jaki to model, też sie do niego przymierzam, a jeśli jeszcze go polecasz to na pewno go sobie sprawię Nie wiem czy widziałeś juz temat z moją AE86, jest w galerii projektu grupowego Tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakoramirez Napisano 15 Listopada 2012 Autor Share Napisano 15 Listopada 2012 Oczywiście że widziałem - bardzo ładny model osobiście Levin bardziej mi się podoba - na pewno będę podglądał twoje prace bo widzę że jest od kogo się uczyć a poza tym chyba lubisz tematy japońskie Ja teraz czekam na Suprę - a po niej nissan Skyline GT-R coś w tym stylu http://allegro.pl/fujimi-nissan-skyline-gt-r-i2771857373.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Dokładnie, kręcą mnie japońskie autka Też mam Suprę z Aoshimy (przepak AMT) jest w trakcie renowacji, ma kompletny nieco zmodyfikowany silnik i body kit VeilSide Jak już dostaniesz Suprę to wrzucaj warsztat na forum, chętnie popatrzę, zresztą chyba nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi