cziken786 Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) Witam jest to mój pierwszy model plastikowy do sklejania według mnie wyszedł on źle ale zamierzam go poprawić. aaaa Kalki tak wyglądają bo chciałem je postarzyć ale chyba mi nie wyszło ;D Zachęcam do komentowania i pisania porad które mogą mi się przydać w przyszłości Edytowane 15 Listopada 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Zdjęcia trochę nie wyraźne. Dodałem zdjęcia, bo tak będzie łatwiej... A SCANIA wygląda przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cziken786 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Share Napisano 15 Listopada 2012 Aaa mógł byś mi napisać ja wstawiać tak zdjęcia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Ja np. mam konto na http://imageshack.us/ . 1- rejestrujesz się 2- wchodzisz w zakładkę ,, Przesyłanie Multimediów " 3- klikasz Browse i wybierasz zdjęcia 4- klikasz ,, Prześlij Teraz " (ikonka jest niebieska) 5- jeśli ci się przesłały, po prawej stronie każdego zdjęcia są malutkie ikonki i klikasz tę na samej górze i masz napis Forums tam jest link, kopiujesz i wklejasz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cziken786 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Share Napisano 19 Listopada 2012 Trochę przy niej porobiłem ale i tak ogólnie cały model mi nie wyszedł ale to nic z jakieś 2tyg zaczynam sklejać następny a tu kilka fotek : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 20 Listopada 2012 Share Napisano 20 Listopada 2012 Ja myślę ze było ok tak jak poprzednio, mogłeś właściwie tylko doczepić ten brakujący zderzak. Chociaż teraz jak go skleiłeś to ten zderzak jest krzywo :/ Koła mógłbyś tez pomalować. A kabinę malowałeś pędzlem czy sprayem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 może kąmpiel w krecie mu coś pomoże ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi