Pakoramirez Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Witam chciałbym Wam pokazać model który już jakiś czas temu wykonałem jest to Nissan 200 SX S13 Fujimi Wnętrze samochodu pozostało seryjne. Reklamy i kalki nie wszystkim mogą się podobać ale nie chciałem żeby był taki super seryjny - moja radosna twórczość Co wy na to ? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ma kilka elementów które przy budowie następnego modelu muszę wyeliminować, na swoje usprawiedliwienie dodam że jest to mój drugi model od 5 lat, wcześniej budowałem tylko samoloty i śmigłowce więc trochę inna działka choć równie wymagająca - następna w kolejce stoi SUPRA (postaram się udokumentować swój warsztat) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi