witek@ Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Jak w tytule.....co sądzicie o takim tworze ?? wyścig producentów trwa w najlepsze : http://www.modelfactoryhiro.com/new/en/archives/6634#more-6634 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Listopada 2012 Super Moderator Share Napisano 18 Listopada 2012 Ciekawa propozycja - myślę, że ta limitowana ilość 300 sztuk w zupełności wystarczy na pokrycie zapotrzebowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 18 Listopada 2012 Autor Share Napisano 18 Listopada 2012 Ciekawa propozycja - myślę, że ta limitowana ilość 300 sztuk w zupełności wystarczy na pokrycie zapotrzebowania Tusię zgadzam w zupełności...ale też nie ukrywam,że palec na myszce już zadrżał w sklepie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Listopada 2012 Super Moderator Share Napisano 18 Listopada 2012 Ja nawet o tym nie pomyślałem, szczególnie patrząc na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 18 Listopada 2012 Autor Share Napisano 18 Listopada 2012 Ja nawet o tym nie pomyślałem, szczególnie patrząc na cenę No właśnie cena skutecznie sparaliżowała palucha na myszce ;-) ...choć głupie myśli błądzą po głowie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi