Pakoramirez Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Witam Nareszcie się doczekałem wreszcie przyszedł Peugeot> Jutro biorę się ostro do pracy a tu kilka fotek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zastanawiam się nad malowaniem podwozia i zawieszenia macie jakieś sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Podwozie jest (powinno być) koloru kasty ...tu jest mój warsztat z peugeota http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=88&t=33706 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakoramirez Napisano 27 Listopada 2012 Autor Share Napisano 27 Listopada 2012 Widziałem właśnie twojego WuRCa zastanawiam się żeby podwozie zrobić w białym bo duł malowania jest biały i myślę że będzie się to fajnie komponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Pytanie brzmi: Czy chcesz żeby ładnie wyglądało czy też żeby było zgodne z oryginałem. Dodatkowo malowanie które pokazuje Tami odbiega od tego które było na odcinkach specjalnych czyli powinny być białe kwadraty, lub tak jak w parku serwisowym reklamy Marlboro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakoramirez Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2012 Witam Trochę podgoniłem z pracami i mam kilka fotek dla Was niestety jakość ich jest nieco słaba (telefonem robione) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Jak narazie ok ale...szkoda że sprężyny i amorki pomalowałeś na jeden kolor...i użyżeś złego koloru do deski rozdzielczej u ciebie widać jak sie świeci a nie może byc świecąca musi być mat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccsrally Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 hej Doczepiłbym się jeszcze do zacisków. Powinny być koloru złotego platynowego a nie czerwonego bo teraz wyglądają jak z wieśniackiego auta tuningowanego. Lakier na budzie ładnie położony widać połysk ale co do przejścia kolorów nie mogę nic powiedzieć bo jakość zdjęć nie pozwala. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakoramirez Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2012 Projekt 206 WRC uważam za zakończony - Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi