gulus Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Wczoraj kupiony model transportera czołgów w wersji z przyczepą, którą otrzymaliśmy dla polskiej armii. Ilość części- ponad 150 (nie liczyłem dokładnie) na 4 ramkach z ciemno-zielonego plastiku (jedna ramka, ta z kołami jest podwójna). Arkusik kalkomanii i pasek przezroczystego tworzywa. Cena 108 zł. Wedle napisu na pudełku model po sklejeniu powinien mierzyć trochę ponad 31 cm. Cztery wersje kalkomanii (malowanie takie samo): 1. polskie i niemieckie malowanie z manewrów "NATO Collective Effort 2004" w Czechach 2. międzynarodowa brygada w Kosowie 3. armijna szkoła techniczna w Aachen (nie dam głowy za tłumaczenie nazwy, może nie armijna, a szkoła wojsk lądowych?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Gulus -> czy mógłbyś zeskanować dla mnie instrukcję od tego modelu i podesłać na cruenzo@o2.pl ? byłbym ci bardzo dźwieczny. mam model ale nie mam instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2007 http://www.revell.de/manual/03145.PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 http://www.revell.de/manual/03145.PDF nie działa....pokazuje się pusta biała strona. na stronie revella tez nie moge znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 nie działa....pokazuje się pusta biała strona Sprawdzałem u mnie tak samo........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 A u mnie dziala i wyskakuje natychmiast okno zapisu Macie cos nie tak w ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam! U mnie działa- trzeba poczekać, aż w dolnym lewym rogu się naładuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 hmmm...w pracy mi sie nie udalo. W domu minuta osiem i mam instrukcje na HDD :-) . Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Gulus fajny model, życzę powodzenia w składaniu go, też planowałem kupic ten model, ale się rozmyśliłem narazie. Chce opracować te ciężarówki co mam w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi