M.Durant Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Witam. Chcę wam pokazać końcówkę mojej pracy nad maszynką A.Vraciu. Niestety dopiero teraz zanabyłem aparat i zacząłem cykać fotki. Proszę o wstępne komentarze, oraz rady. Konstruktywna krytyka mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 Muszę się zgodzić. Ja użyłem Xtracolorów.. sugerowałem się tabelką zamienników,gunze H54=X121 z Xtracolor. A kalki zestawowe. Wydaje mi się że te z techmodu mają inny odcień (na kożyść techmod-u) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelożerca Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Ładny kotek. Pozdrawiam ==== Na warsztacie: Spitfire Mk V Revell 1:72 Avro Lancaster MkI/Mk III Revell 1:72 F-15 Strike Eagle Italeri 1:72 Focke-Wulf FW 190 D-9 Eduard 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2013 Ładny kotek. Dziękuweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi