Adamik616 Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Witam wszystkich Szanownych forumowiczów. Mam takie pytanie.. Miał może ktoś na swoim warsztacie B-24D z zestawu Italeri?? Jeśli tak, to miałbym ogromną prośbę.. Pilnie potrzebuję instrukcji montażu (skanu, bądź zdjęcia). Z góry serdecznie dziękuję za pomoc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 http://www.mojehobby.pl/products/B-24D-Liberator-Assembly-Ship.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamik616 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2013 Nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi. Dzięki wielkie, bardzo mi pomogłeś;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Będziesz tu prowadził warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi