Radziu83 Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Witam w kolejnym warsztacie Miało być coś innego ale zdecydowałem się tym razem zmienić tematykę Pacyfiku. Model będzie robiony prosto z pudła. Zestaw gorszy od ostatnio zrobionego Zera tego samego producenta zarówno pod względem detali jak i spasowania głównych elementów. http://www.mojehobby.pl/products/Bf109E-3.html Po pierwszym dniu zrobione tyle co na fotach: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 będę paczał choc liczylem na Iła lub ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziu83 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 będę paczał choc liczylem na Iła lub ramę Ił będzie następny ale chcę go zrobić trochę bardziej ambitnie i narazie zacząłem zamawiać do niego dodatki. Na ramę też przyjdzie czas. Ten będzie na szybko. Taką mam przynajmniej nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi