koksik750 Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 witam. macie jakiś pomysł na zrobienie opon do felg? mam zestawy modeli gdzie mam dwa rodzaje felg ale jeden komplet gum i moje pytanie jak zrobić ogumienie go felg? może ma ktoś jakiś pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 witam.macie jakiś pomysł na zrobienie opon do felg? mam zestawy modeli gdzie mam dwa rodzaje felg ale jeden komplet gum i moje pytanie jak zrobić ogumienie go felg? może ma ktoś jakiś pomysł?? Pewnie to wiesz ale po to są dwa rodzaje felg żebyś mógł sobie wybrać takie jakie chcesz! A po ci potrzebne opony będziesz robił jakiś swój własny samochód? Zawsze te drugie fele możesz wykorzystać w innym modelu lub sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2007 no to ja wiem ale ten drugi komplet chce wykorzystac w innym modelu ale np mam duzo mniejsze kola wiec musze miec wieksze opony, rozumiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi