Garek Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Witam Po dość długiej nieobecności na forum postanowiłem wrócić i korzystać z Waszych cennych rad w budowie modeli. Na warsztat Trafił DAF z Italeri, na jego bazie chcę odwzorować samochód z firmy dobrego znajomego, buduję dwa modele jednocześnie, więc postępy prac w obu tematach mogą być raczej na jednym poziomie ;] Ramę z osprzętem mam już praktycznie gotową do malowania w "Indianinie" jest mały zbiornik do ad blue natomiast tutaj jest już normalny duży, jako zbiornik posłużyła mi zwykła gumka do mazania gdyż wydaje mi się że jest najbardziej odpowiednia. Kabina zmatowana i czeka na "wnętrzności" nad którymi też trzeba trochę popracować Obniżony tunel Czekam na komentarze zarówno z krytyką jak i podpowiedziami oczywiście... Pozdrawiam i miłego popołudnia wszystkim Cytuj
naosi2 Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Na razie wszystko dobrze ale ten zbiornik ad blue mi się nie widzi i oczywiście tłumnik. Tutaj masz link z budowy dafa i wlasnie budowy tłumnika http://www.wettringer-modellbauforum.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=18407&pageNo=3 Cytuj
Garek Napisano 27 Lutego 2013 Autor Napisano 27 Lutego 2013 naosi2 wielkie dzięki za link, muszę przysiąść i w obu autach zmienić puche bo też mnie to troche w oczy kuło i wyszło na to że chciałem tak zostawić Cytuj
Grubyjg Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Projekt ciekawy więc zasiadam w pierwszym rzędzie tu jak i w drugim temacie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi