kondzior4 Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Witam ostatnio zakupiłem sobie model Vickersa w wersji dwuwieżowej.Nie widziałem na tym forum aby ktoś go już prezentował więc będe pierwszy chyba że nie umiem szukać .Model robie prosto z pudła.W zestawie są blaszki fototrawione co właśnie skłoniło mnie do zakupu.Przyznaje się że to mój pierwszy raz z blaszkami. Oto pudełko: A to moje dotychczasowa praca (przepraszam za jakość zdjęć ale robione na szybko przy dość kiepskim świetle): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Ciekawe, czy te blachy z wież pasowały by do Vicków/7TP z Mirage Hobby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzior4 Napisano 14 Marca 2013 Autor Share Napisano 14 Marca 2013 Wiesz co myśle że tak dwuwiezowego z Mirage tez kupilem więc sprawdze i jutro napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Ciekawe, czy te blachy z wież pasowały by do Vicków/7TP z Mirage Hobby? Raczej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi