STI22B Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 (edytowane) Witam wszystkich Kolegów. Dziś chciałbym zaprezentować model FORD FOCUS RS WRC02 prowadzony przez Carlosa Sainza podczas Rajdu Monte Carlo 2002. Sainz zajął w tym rajdzie 3 miejsce za Tommim Makinenem i Sebastienem Loebem. Model ten to kolejna część kolekcji, którą chcę skompletować czyli Samochody WRC Carlos Sainza. Zapraszam wszystkich do oglądania i komentowania. Edytowane 15 Marca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Tematy nie moje, ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakoramirez Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Super pomysł na zdjęcia prawie jak na przełęczy Col De Turini Piękny model gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STI22B Napisano 16 Marca 2013 Autor Share Napisano 16 Marca 2013 Kilka fotek zrobionych w dziennym świetle: Tommi i Carlos razem: Za namową Krzyśka zrobiłem kilka zdjęć wszystkich WRC, które posiadam z Rajdu Monte Carlo 2002: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Cześć! Ja powiem, że nie jestem w stanie ocenić czy autko jest zgodne z oryginałem pod względem specyfikacji itd ale mogę śmiało stwierdzić, że model wyglada niesamowicie Taki tam malutki niuansik który rzucił mi sie w oczy to bark linii podziału między progami a tylnym nadkolem, no chyba, że nie powinno jej tam być, głowy nie dam. Tak czy siak jest moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STI22B Napisano 16 Marca 2013 Autor Share Napisano 16 Marca 2013 Lini podziału pomiędzy progiem a tylnym nadkolem nie ma, ponieważ w rzeczywistym samochodzie też jej nie było. Tylne nadkole (błotnik) i próg w 3 drzwiowym Fordzie Focusie były strukturą monolityczną podobnie jak w 3 drzwiowej Toyocie Corolli E11. Ten kto miał lub ma jeden z tych samochodów na pewno to potwierdzi. Pomiędzy błotnikiem a progiem jest tylko lekkie przetłoczenie. Tylny błotnik przechodzi na dole w próg, który ciągnie się w stronę frontu samochodu, aż do przedniego błotnika. A to potwierdzenie moich słów: Bardzo dziękuję za komentarz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 No też właśnie. Tego nie byłem pewien więc napisałem, myślałem, że próg to osobny element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Kawał dobrej czytej Roboty!!!! Grtulacje udanego modelu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi