Hamilkar Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Czołem. No i jest AFVowa "bombka" ( czekałem na nią ) : dla mnie lepszy niż Dragon biorąc pod uwagę podobne ceny ( choćby wnętrze, ruchome zawieszenie ) no i już bez przeźroczystych tematów. Nie mówię, że szklany kadłub i wieża to było złe, ale dla mnie nie potrzebne. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Ho, ho. Trzeba będzie zakupić mam już od nich T-34 76 i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 9 Maja 2013 Autor Share Napisano 9 Maja 2013 Ho, ho. Trzeba będzie zakupić mam już od nich T-34 76 i jest super. Ja też mam tę 76ke, moją ulubioną z Zavod 112. Uważam, że Dragon się chowa i w temacie Rhinocerusa/ Nashorna również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Moim zdaniem też. Jedyne co by mogli dawać do teciaków to ruchome gąski, które można kupić na innych aukcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi