SAAB Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Witam przygotowałem zestaw uzupełniający do śmigłowców Mi-.... . Z poważaniem Tomasz Bilkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Tomku, na Mi-24/35 nie spotkałem się aby stosowano natywibrator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 21 Maja 2013 Autor Share Napisano 21 Maja 2013 Marcin to rozpędu, już poszło lepiej więcej niż wcale Panie Rafale głowica Mi-2 jest i w Kani, mam już kopie takiego elementu, ale jeszcze chciałbym coś lepszego. Pozdrawiam Tomasz Bilkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 dla mnie i tak rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi