Gość Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 Jest to mój pierwszy pomalowany model. Ma kilka dobrych lat. Według opisu Testorsa jest to myśliwiec stealth. Jakoś nie kupiłem tego że rosjanie są w stanie zrobić samolot niewykrywalny i doszedłem do wniosku że jest to maszyna normalnej konstrukcji tylko pomalowana na czarno i dorobiłem obicia srebrnym długopisem. Trochę przesadziłem ale było to z 5 lat temu. Przerobiłem przód kadłuba, przetrasowałem linie (było ich może 10) i dodałem pylony na skrzydłach. Malowany jest w całości pędzlem . Jest to już unikat i może kiedyś pokuszę się o reanimację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_86 Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 Coś nie tak z fotkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 tzn? mi się otwierają dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_86 Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Wcześniej nie działały u mnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi