gumowy01 Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Witam zacnych modelarzy od tego wszystkiego co nad nami lata, ja skromny modelarz co przy pyle ziemnym pełza pytam czy jest wydany w trysku, żywicy czy innej możliwości niemiecki szybowiec desantowy DFS-230 w 1/72, widziałem co prawda jakąś Gohtę/ nie wiem czy dobrze piszę/ i Me Giganta , Potrzebuję takowego do projektu z Krety. Ps. Gdyby ktoś posiadał takowe monstrum i chciał się go pozbyć proszę o informację na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 czasem chyba na allegro się pojawiał choć nie pamiętam technologii i firmy. to chyba nie ten się pojawiał ale Huma robi w -72. http://www.scalemates.com/products/product.php?id=197018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi