pavi92 Napisano 25 Czerwca 2013 Share Napisano 25 Czerwca 2013 Witam, na forum widziałem ciekawą dioramę, był na niej model pojazdu wojskowego figurki oraz model samolotu przerobiony na rozbity. Szukam szukam i nie mogę znaleźć. Czy mógłby ktoś podać link do niej jak ją zauważy? Z góry dziękuje i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 Czy chodziło ci o tom diorame? viewtopic.php?f=81&t=34009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavi92 Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2013 Niestety nie, na tej dioramie którą ja widziałem to był samolot chyba amerykański wbity dziobem w glebę i zerwanym poszyciem skrzydeł. Ale dziękuje za staranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 8 Lutego 2014 Share Napisano 8 Lutego 2014 może o tą ci chodziło viewtopic.php?f=81&t=40859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi