Krzychu126 Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Witam! Dziś ukończyłem model, właściwie wystarczyło zamocować kilka drobiazgów i sklecić wszystko do kupy. Troszkę przygód z modelem było, kasta była nieco "skręcona", przednie lampy nie do końca pasowały w otwory zderzaka, podobnie boczne szyby. Udało się, model zrobiony, choć do ideału mu pewnie daleko to jestem zadowolony bo jeszcze na polskim forum takiego nie widziałem. Model jest zrobiony w stylu "Donk" czyli "osiołek", styl popularny w USA, kiedyś nawet w "Pimp My Ride" zrobili "Donka". Chevy ma podwyższone zawieszenie i 26" felgi A teraz krótka sesja modelu w pełnej okazałości To byłoby na tyle! Dzięki za oglądanie, kibicowanie i komentowanie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Wolę mazdę, ale jako ciekawostka przyrodnicza chevy fajnie się prezentuję. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Share Napisano 2 Lipca 2013 Bo zwykły tuning jest dla nudziarzy Moje wykonanie nie jest idealne, ale myślę, że właśnie jako taka ciekawostka model jest wart poświęcenia chwilki na obejrzenie Dzięki za wyrażenie swojego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi