adi44112 Napisano 12 Września 2013 Autor Share Napisano 12 Września 2013 Dzieki tylko teraz musze poglowkowac o ile ja skrucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi44112 Napisano 13 Września 2013 Autor Share Napisano 13 Września 2013 Hyba sie poddam z klejeniem tego modelu boje sie ruszac tej zabudowy zeby sie nie rozwalila i sam juz nie wiem albo zostaqie tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz13 Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 OK to zostaw tak jak jest i tak fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syzmond Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Mam dobrą radę : nie poddawaj się , zrób tak jak ci się podoba , i najważniejsze jest , żeby to tobie się podobało , bo wiesz , że sam to zrobiłeś Mi się on bardzo podoba , może troszkę za długi , ale to twój model . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi44112 Napisano 14 Września 2013 Autor Share Napisano 14 Września 2013 Dzięki za dobre slowa wiec zotawie tak jak jest. astepnym razem jak bende robil solowke bende wiedzial co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi