Dood Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Witam, Ponizej zamieszczam kilka zdjęć moich gwardzistów. Figurki malowane pędzlem, farbami olejnymi Humbrol i Revell, wash farbami dla palstyków, końcówki luf przyciemniane suchymi pastelami. Narazie tylko Sentinele mają zrobione podstawki al planuję wszystkim modelom zrobić podobne do tych. Oto (narazie bezręcy) oficerowie: Starszy oficer: Oraz pan z power weaponką: Komisarze: Sekscje z ciężkim uzbrojeniem: Wyrzutnie rakiet: Gwardziści ze specjalistycznym uzbrojeniem: [/url] Gwardziści z karabinami plasmowymi (dwóch pierwszych kupiłem już w taki sposób przerobionych): Przykładowa piątka z młodszym oficerem: Oraz standardowy oddział dziesięciu gwardzistów: Maszyny kroczące typu Sentinel: Pierwszy, w malowaniu jednolicie zielonym: Parę datali (nie mogę się pozbyć wyraźnych śladów niektórych kalkomanii, mimo traktowania ich lakierem :( ) I drugi, w malowaniu zielono-piaskowym: Oba egzemplarze razem: Zestaw broni (montowany na magnesach): Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Bardzo fajnie gwardziści. Idealnie nadają się jako przeciwnik dla moich Alpha Legionistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Ładne figurki, choć dałbym żywsze odcienie zieleni na pancerze - jednak to już kwestia gustu i mojego "widzimisię" Moi Space Marines i Deathwatch chętnie przygarną ich jako aliantów przeciw chaośnickiemu ścierwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Te wielbicielie trupa na złotym tronie, tylko bez ścierw poproszę ja właśnie wymyślam malowanie dla mouch gwardyjskich renegatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dood Napisano 11 Września 2013 Autor Share Napisano 11 Września 2013 Dzięki za komentarze ;) Co do grania to z braku czasu moja aktywność jest na tym polu praktycznie zerowa. Figurki po pomalowaniu stoją ładnie na półce i zbierają kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 11 Września 2013 Share Napisano 11 Września 2013 Dzięki za komentarze ;) Co do grania to z braku czasu moja aktywność jest na tym polu praktycznie zerowa. Figurki po pomalowaniu stoją ładnie na półce i zbierają kurz Znam skądś ten ból, figurek przybywa na półce, a czasu na grę brak i u mnie i u kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi