Gość Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Witam Koledzy. Mam taki problem. Jakiś czas temu zacząłem budować model bolidu F1. Jak wiadomo w takich modelach występuje coś takiego jak karbonowa kalkomania. Taką właśnie kalkomanią, zacząłem obklejać płytę podłogową jak i kilka innych elementów mojego modelu. Niestety w kilku miejscach, że tak delikatnie powiem mi nie wyszło i chciałbym to poprawić, ale w tym miejscu pojawia się kolejny problem. Otóż spiesząc się zbytnio, zdążyłem już tą że kalkomanię pomalować sidoluxem i gdy próbuję ją usunąć, nie bardzo to idzie, bo zawsze coś zostaje, szczególnie we wszelkiego rodzaju zagłębieniach. Nie chcę tego zdrapywać, by nie popsuć detali, a muszę to usunąć, bo wygląda to tragicznie. Jak się pozbyć tej zasidoluksowanej kalkomanii i nie popsuć elementów. POMOCY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Cleanlux usuwa sido wiec sprobuj,kalki juz raczej nie odzyskasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Może pomoże http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=18877&start=75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi