hiwis Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Witam. Wrzucam dziś kilka zdjęć z pracy nad podstawką do prezentowanego już jakiś czas temu Jagdtigera. Dojdzie jeszcze figurka, jakaś beczka i myślę, że koniec. Ale może ktoś będzie miał jakieś sugestie lub dostrzeże rażące błędy, których ja nie zauważyłem. [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 No, no model wygląda na 1:35. A co do reszty, co to jest to brązowo-czarne (dziury?) na ścianie chatki, na ostatnim zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 16 Września 2013 Autor Share Napisano 16 Września 2013 Dzięki - choć z tą 35-ą to przesada Wgłębienia w murze to ubytki tynku i wypełnienia (jakieś resztki pojawią się jeszcze pod ścianami),chciałem wykonać imitację muru szachulcowego w którym wypełnienie stanowiła glina wymieszana i zarobiona z sieczką, z trocinami lub wiórami z zewnątrz tynkowana na biało - trzeba to jeszcze dopracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Aha, to pomysł bardzo ciekawy, czekam na aktualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 Jako że widziałem na żywo, i wypowiedziałem już swoją opinię, uczynię to jeszcze raz publicznie. Bardzo ładna, tak jak kiedyś mówiłem na temat prac Hiwisa z każdą pracą jest coraz lepiej i tu jest potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 25 Września 2013 Autor Share Napisano 25 Września 2013 Dzięki Artku cenię sobie Twoje opinie i porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi