ShaDow FoX Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 moje figurkimoje figurki od DRAGONA 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 Mnie się figurki bardzo podobają. BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2006 aaa dzieki dzieki DEX nie ukrywam mi tez sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 11 Listopada 2006 Share Napisano 11 Listopada 2006 Figurki fantastyczne i idealne na dioramkę, ale trochę ciut za mocny wash i jeżeli was:bip:esz twarze, to nie czarnym tylko ciemno winnym kolorkiem ( 2/3 czarny + 1/3 czerwony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 figurki mi się poobają - mają klimacik , natomiast jak dla mnie za mocny troszkę jest suchy pędzel, nie widać praktycznie spod niego kamuflażu jeszcze jedną rzecz bym zmienił, troszkę podciął figurki czyli np. ostrzem nożyka wybrał troszkę materiału np. spod krańca kurtki, tak by przejście było bardziej ostre i wyglądało na to, że kurteczka ma jakąś grubość pozdrawiam, Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 29 Listopada 2006 Share Napisano 29 Listopada 2006 Nie ni spoko ale czemu oni mają takie nieumyte buzie.A poważnie to jest na nich za ostry filtr i tyle.Mało widać kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi