war_men Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 przeszukując zdjęcia 1 dywizji pancernej znalazłem takie ciekawe zdjątko: na drugim planie wygląda że pojazdy czekają w kolejce na przejazd na drugą stronę i min to zdobyczny schwimmwagen może ktoś ma jakieś inne potwierdzające zdjęcie użycia w tej dywizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Znalazłem znalazłem!!! Jest schwimmwagen należący do 11 Kompanii Saperów, 1 Dywizji Pancernej I przy okazji znalazłem, ze także w 2 Korpusie również mieli jednego. Pozdrawiam a tutaj http://www.toro-model.com.pl/pliki/48d15e.htm link do strony z kalkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
war_men Napisano 30 Września 2013 Autor Share Napisano 30 Września 2013 wielkie dzięki kalki sobie dopasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi